Lemprica.Com

It's All About Me And You

Posts Tagged ‘harga tiket bukit merah laketown’

Eco Park @ Bukit Merah Laketown

Antara tempat yang sempat kami gi waktu kat Taiping hari tu adalah Bukit Merah Laketown. Tapi kami tak masuk ke waterpark nya tapi kami ke Eco Park nya.Dari bandar Taiping nak ke Bukit Merah laketown ni , if lalu jalan dalam ( jalan kampung ) ..dalam 15 minit je sampai , kalau lalu highway ( keluar Taiping Utara and exit Bukit merah ) , dalam 20-25 minit jugak.

Waktu kami sampai tu dalam kol 10.30am, orang dah start ramai. Mana yang nak gi waterpark la, nak gi ecopark la, jenjalan je la..perghh…al maklum cuti sekolah kan?

Best bawak the kids sini sebab besides leh bagi makan kat animals, keadaan nya nyaman je. Al maklum, tasik bukit merah tersergam besar depan mata.Ada yang siap bawa bekal, picnic tepi tasik . :)

Kalau nak tau harga tiket untuk ke bukit merah laketown ni, kat bawah ni ada senarai harga . Enjoy!