Lemprica.Com

It's All About Me And You

Makan-Makan Di Kelantan

Sayang seribu kali sayang sebab kali ni ke Kelantan di waktu hujan.Punah harapan nak jalan-jalan cari makan.Ye la,hujan kat kota bharu bukan jenis renyai-renyai..hujan lebat zasss.Haru tol.

Tapi dapat la pekena nasi kerabu,nasi berlauk,udang grg,ketam grg tepi pantai cahaya bulan..tapi overall,dok asik makan nasi je le.. :)

Tapi as usual,seperti biasa kalau kami gi jalan-jalan negeri orang memang kitaorg makan tempat yg jadi tumpuan org tempatan.Makan makanan tempatan ..baru feel macam tourist.kekekke…

Ni antara pixs yg sempat di snap:

- ni makan kat cerana restaurant.makan atas rakit.hujan lebat time ni.makan pun bergoyang-goyang.sedap lauk pauk kat sini . ni makan ngn family abe azhar-

 

- ni di waktu petang , makan sotong grg, udang grg dan segala bergoreng di pantai cahaya bulan-

- di pulak makan di Yati Ayam Percik..pekena nasi kerabu. Daging bakar dia memang meletop sedap! -

-pasar siti khadijah : kami bersarapan di sini..nasi berlauk.tu lauk-lauk baru masak tu.panas gilos lagi -

 

- di pasar siti khadijah, kami makan kat meja-meja yang tersedia gini.sempoi je -

 

Leave a reply